Irodáink

Budapest
1039 Budapest, Mátyás király út 2.
Cegléd
Szabadság tér 7. fszt. 11.
Debrecen
Honvéd u. 4. fszt.
Tel.: 06-52-534-843
Eger
Bródy Sándor u. 4. I. em.
Tel.: 06-36-518-343
Kaposvár
Teleki u. 11. mfszt. 23.
Kecskemét
Frangepán sétány 2.
Tel.: 06-76-403-345
Miskolc
Arany János u. 9. I/2.
Székesfehérvár
Távirda u. 2. I. em. 23.
Tel.: 06-22-313-074
Szolnok
Aradi u. 2.
Veszprém
Eötvös K. u. 4.

Keresés

Város
Ár M Ft-nál nagyobb
M Ft-nál kisebb
Ingatlantípus
Méret m2-nél nagyobb
m2-nél kisebb
Független ingatlanközvetítő irodák szövetségeként jött létre az A-List Ingatlanirodák Kft. Célunk egy hatékony, a modern kor gyors, és az ingatlanpiac sokszor mélyre ható változásait kezelni tudó szakmai szövetség létrehozása volt.

A társult irodák munkatársai kipróbált szakemberek, 3-10 éves szakmai tapasztalattal. Egy olyan rendszert hoztunk létre, amelyben a független irodák és szakemberek megosztják egymással megszerzett tapasztalataikat, és a mai hazai viszonyoknak megfelelő struktúrában és naprakész piaci információval állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Irodavezetőink és értékesítőink a szakmában szerzett tapasztalataik mellett rendszeres és magas szintű képzésen kapnak felkészítést, hogy meg tudjanak felelni az amúgy sem könnyű, és állandóan mozgásban lévő magyar ingatlanpiac kihívásainak. Ennek eredményeképp az általunk koordinált ingatlanirodák dolgozói rugalmasan tudnak reagálni a piaci igények változására, így gyakorlatilag az ingatlaneladáshoz kapcsolódó minden területen gyors, és eredményes megoldásokat kínálnak az ügyfeleik számára.

Erősségeink közé tartozik, a jól szervezett, stabil irodahálózat, a kiváló csapatmunka, a munkatársak eredményorientált munkaszemlélete, a helyi adottságok kiváló ismerete, és az ingatlanpiac változásaira való azonnali reagálás képessége.

Célunk, hogy egy Magyarországot lefedő, erős irodahálózatot koordinálhassunk, mely a hazai viszonyoknak megfelelő, az adott településen belül naprakész szolgáltatást tud nyújtani ügyfeleinknek és partnereinknek az ingatlan forgalmazással kapcsolatos kérdésekben. Célunk, hogy az A-list égisze alatt összefogott ingatlanközvetítő irodák megbízhatóságban, tapasztalatban és szakmai felkészültségben a legjobbat nyújtsák, ezzel biztosítva az ügyfél teljes elégedettséget.